http://kyjany.kiev.ua/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/300144slide1.jpglink
http://kyjany.kiev.ua/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/623143slide4.jpglink
http://kyjany.kiev.ua/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/631817slide6.jpglink
http://kyjany.kiev.ua/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/805385slide8.jpglink
0 1 2 3
Progress bar
A+ R A-

Повідомлення про спростування особливої Інформації від 27.04.2021

Повідомлення
про спростування особливої Інформації
«Відомості про зміну складу посадових осіб емітента»
30.04.2021
Приватне акціонерне товариство «КИЯНИ» (далі – Товариство) повідомляє про виявлення недостовірної інформації та розкриття виправленої інформації, спростовує недостовірну інформацію, яка вказана в повідомленні про виникнення особливої інформації «Особлива інформація (інформація про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю) емітента). Відомості про зміну складу посадових осіб емітента» (далі – Інформація або Повідомлення), що була розміщена (розкрита) Товариством на власному веб-сайті та у загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР 28.04.2021 року.
30.04.2021 р. в процесі моніторингу результатів розміщення Інформації Товариством було виявлено невідповідності в тексті Повідомлення, а саме: кількість акцій, якими володіє Голова Наглядової ради Товариства Баленко Ігор Миколайович – 1 акція (у Повідомленні помилково зазначено 10); кількість акцій, якими володіє Член Наглядової ради Баленко Олександр Миколайович – 1 акція (у Повідомленні помилково зазначено 10).
Причини, що призвели до оприлюднення недостовірної Інформації: технічні помилки та описки.
На виконання п. 11 Розділу І «Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», затвердженого Рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку №2826 від 03.12.2013 року, Товариство повідомляє про самостійне виявлення факту розкриття недостовірної інформації та одночасно розміщує виправлену інформацію (нове Повідомлення).
Товариством 30.04.2021 року розкрито виправлену Інформацію у той самий спосіб, яким було розкрито таку недостовірну Інформацію: шляхом оприлюднення Інформації на власному веб-сайті Емітента за посиланням http://www.kyjany.kiev.ua/ та в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР, а також подано до НКЦПФР.
Про виявлення недостовірної Інформації та розкриття виправленої Інформації Емітент повідомив акціонерів або інвесторів шляхом оприлюднення Інформації та відповідного повідомлення на власному веб-сайті http://www.kyjany.kiev.ua/ 30.04.2021 р.
Голова Правління
ПрАТ «КИЯНИ»                                                                                    Садовська Н.Ю.

онлайн фильмыjoomla шаблоны